Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

dasa0302

28. 7. 2010 9:04
Musíte se rozhodnout, co chcete psát

Musíte se rozhodnout, co chcete psát. Zdali ironickou nadsázku, machistický výplod nebo jen tak nastíníte problém, trochu se v něm povrtáte a ukážete možné následky, čtenáři varuji tě, rač se poučit.

Bohužel, tohle Vaše psaní nemá žádný takový cíl, spíš se jeví jako vylití bezmoci jednoho, kdo by byl rád Samcem Alfa, ale je na tuto roli jaksi sláb a současně ho v bonmotech drží autocenzura zpět, aby náhodou něco nepřehnal.

Jinak ovšem manželství je úsilí práce na společném cíli a pokud budete sledovat akorát Vaše bonusy a omezování Vaší svobody z fitka, tak na to dojedete a budete z hnízda vykopnut.

Jedno nebo dvě malé děti na výchovu stačí a zaberou veškerý čas, vychovávat ještě to velké, aby se naučilo mužskou roli v rodině se většinou mine cílem. Buďto to umíte nebo ne.  A nefňukejte.

0 0
možnosti
SPDZ

Si0 po druhém zákazu

28. 7. 2010 9:04
To závěrečné upozornění máte špatně, patří tam:

Podobnost s osobami a okolnostmi není nijak náhodná a pokud vám tento článek něco připomíná, tak je to ono.

0 0
možnosti
ZP

zámecká paní

28. 7. 2010 10:14
Re: To závěrečné upozornění máte špatně, patří tam:

R^

0 0
možnosti
LC

lady cibul

28. 7. 2010 9:02
Autor se asi špatně oženil...

má z toho velké trápení a nutkavou potřebu se s námi o to podělit. Rv Článek jsem přečetla pouze do půlky, dál už nebylo potřeba číst. Přesně jak už tady bylo řečeno, pán je takový typ hovádka, který si chce žít v podstatě jako před tím než se oženit s tou "saní", aby bylo navařeno, uklizeno a občas si vrznul když má chuť. Řeknu Vám jedno pane, pokud je Vaše žena opravdu taková jako ji popisujete: DOBŘE VÁM TAK !!!:-P

0 0
možnosti
I

impertinenta

28. 7. 2010 9:21
Re: Autor se asi špatně oženil...

R^

0 0
možnosti
I

impertinenta

28. 7. 2010 8:57
Nemáte pravdu,

když píšete: "K podobným procesům dochází ve všech manželstvích". Kolik Vám je a jak dlouho jste ženat? Jen doufám, že nepracujete jako psycholog v manželské poradně.

0 0
možnosti
JM

J i ř í

28. 7. 2010 8:34
Nesouhlasím

K tomu, co popisujete, dochází v mnoha manželstvích - ale ne ve všech. Neplatí to úplně vždy. Jsou i ženy, na které to neplatí. Muž, který se jednou spálil, často udělá podruhé stejnou chybu - ale někdy má štěstí, že se poučil a podruhé to vyjde a vztah je šťastný i po letech. A dokonce jsou i lidé, kterým to vyjde napoprve.

0 0
možnosti
E

eustac

28. 7. 2010 8:31
špatně vychovaný muž

Autor se dotýká pouze některých důvodů, proč muž se ženou musí každý den znovu přemýšlet co udělat aby to bylo lepší než včera.

    O zahrádku se  také musíte pilně starat a né jen konstatovat, že od té doby co jsem ji koupil si zarůstá plevelem a umírají stromy...  stačí trošku aktivní přístup a to co píšete bude z větší části lepší..... má to háček, musí v tom vztahu chtít oba dva každý měnit sám sebe a být lepší pro toho druhého.... a ne jak popisujete, že teď si někdo pořídí ženu, dlouho na tom pracoval a tak chce ať kolem něj poskakuje..... dokonale jste popsal co a jak muž pokazí, když se chová k manželce jako ke své matce....  tedy o co popisujete není muž, ale hovádko které se do 30 let válelo doma obskakované nebohou matkou a když zatoužil po levném sexu tak se oženil....  vražedná kombinace a chudák ženská....zvlášť když už kvůli svému věku nevnímá jak chlap vypadá a co říká a očekává od něj jako samečka jen jediné......  jenže, není pravě toto realita????  :-))

0 0
možnosti
PP

paja09

28. 7. 2010 8:11
ach jo...

Apolitické blogy mám ráda, je spousta blogerů, kterým se daří psát jen tak o životě ...

Sorry, ale ten váš byl jako celek vážně příšernej! Takže znovu a lépe, milý autore! :-)

0 0
možnosti
EK

fitzie

28. 7. 2010 8:04
ono asi

hlavní nerodozumění spočívá v tom, že žena se sňatkem či dlouhodobým soužitím domnívá, že muž stojí o SPOLEČNÝ život, tudíž bude chtít trávit volný čas společně a bude se chtít dělit o společné starosti přesně v duchu bonmotu "manžel je muž, který ženě pomáhá z potíží, do kterých by se nedostala, kdyby si ho nevzala."

jenže pak občas zjistí, že muž se o povinnosti a tíži společného života dělit nechce. že chtěl jen uklízečku, kuchařku a levnou call-girl, a ještě si ženu bral s přesvědčením, že to všechno žena dělá přece ráda, byla k tomu stvořena, a při prvním střetu s realitou začne na blozích šířit bludy o proměně ženy po svatbě, či dštít síru na ty odporné feministky odmítající ženskou roli.

0 0
možnosti
L

lajika

28. 7. 2010 17:43
Re: ono asi

R^R^R^

0 0
možnosti
JN

xRocky

28. 7. 2010 6:30
Autore,

tak kolik mate nadvahu? - podle obrazku bych si tipl ze tak alespon 15 kilo. A to se pak nedivte ...

0 0
možnosti
G

gh_12

28. 7. 2010 16:36
Re: Autore,

Nadváha nemůže být rozhodující. Nejvíc sexy je přece MOZEK! ;-D

0 0
možnosti
VK

vtech

27. 7. 2010 23:27
jednoduchac

jednoduchy clovek, jednoduche nazory

0 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3664x
Občan, zaměstnanec, student a cestovatel.